Shared website hosting

Wat is het?

Shared hosting is een hosting-pakket waarbij men een webserver deelt met anderen. De volledige capaciteit van de server wordt zo over meerdere accounts verspreid. Dit maakt dat een shared hosting account stukken goedkoper is dan wanneer men zelf instaat voor hosting of een server afhuurt.

Voor wie is het?

Shared hosting is geschikt voor kleine websites met een beperkte bandbreedte. Voordelen: Goedkoop, bestanden 24/7 online en beschikbaar, weinig tot geen onderhoud, makkelijk uitbreidbaar. Nadelen: Gedeelde capaciteit, beperkte opslag, anderen op de server kunnen soms voor problemen zorgen. (volgende level hosting "vps")

Ons pakket

Domeinnaam (.nl of .com)
Disk ruimte (1gb)
Dataverkeer (fair use)
Database (php7 +)
Gratis CMS
Virus & Spamfilter
Gsuite support
SFTP toegang
Geen installatie kosten
Contractduur (1 jaar)
Prijs (per jaar exl. BTW) €103,30Backup uw site

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen! Maak een backup van je website en natuurlijk ook van de database als je deze hebt! Deze back-up kun je gebruiken wanneer er onverhoopt iets met je site gebeurt. Dus mensen maak een Back-up en sla deze lokaal bij je op het liefst op DvD of externe HD.

Onze backups

Natuurlijk maken wij ook back-ups maar deze zullen nooit ouder zijn dan 14 dagen, en deze back-ups die wij dagelijks maken zijn bedoeld voor als onze server onverhoopt crasht. Je kunt natuurlijk ook onze back-up door ons laten terug plaatsen de kosten hiervoor zijn €125,- per keer!