Email afhandeling een basisbehoefte!

In een tijd waar ransom software en virussen volop de ronde doen en de afhandeling van email een echte basisbehoefte geworden is. Dit en het gebruikersgemak zijn redenen waarom wij gebruiken zijn gaan maken van Gmail (Gsuite) van Google dat is de bescherming van Google's Gmail maar dan met je eigen domeinnaam. Zo blijft je de professionele uitstraling houden die je al had maar dan met de bescherming van Google netwerk.
Nou zien we je al denken dat gaat mij nooit lukken geen tijd en zin in...geen paniek wij hebben voor jou het aanmelding proces stapje voor stapje uitgelegd of we nemen het helemaal uit je handen zodat je slechts het email adres en paswoord hoeft in te vullen in de app om zo je werkzaamheden kunt vervolgen zonder dat je klanten daar ook maar iets van gemerkt hebben.

Profesioneel, veilig, handig en vooral goedkoop.

Je wilt het gemak van Gmail, maar dan met jouw eigen domeinnaam in het e-mailadres. Dan is Gsuite dé professionele oplossing voor jouw e-mail. En met 30 GB opslagruimte per persoon heb je de ruimte voor enorme aantallen Email en dit alles voor €5,20 per maand (te betalen aan google)
E-mail op mobiele apparaten, zelfs zonder een verbinding Gebruik de krachtige iOS- en Android-apps. Je kunt zowel op mobiele apparaten als op desktops berichten lezen en conceptberichten opstellen terwijl je offline bent. Deze worden verzonden zodra je weer online komt.

Professioneel

jouw data blijft van jouw en je kunt al je apparaten, bv. smartphones of tablets, beheren binnen je eigen G Suite domein. Zo heb je altijd de controle om jouw gewenste veiligheidsniveau in te stellen. Wij zullen je natuurlijk bijstaan deze zo goed mogelijk in te stellen.

Platforms

Kies je eigen platform. Of je nu het liefst werkt met Apple, Windows, Android of IOS het maakt echt niet uit. Jij kiest en G Suite past zich aan jouw aan. Werken waarmee, wanneer en waar je wilt. Op een beeldscherm dat jij prettig vind mooier kan het toch niet. Liever Office 365 van microsoft? kijk dan even hier