Joomla! Update Garantie

Safety first

Je website wordt continu blootgesteld aan aanvallen vanuit het internet. Cybercriminelen willen meestal je mail opties misbruiken om spam te versturen of toegang tot de gegevens die op jouw website verzameld worden. Om deze Email en gegevens te beschermen, is het noodzakelijk om regelmatig je website van de laatste beveiligingsupdates te voorzien. Met onze Joomla! Update Garantie (JUG) is je website altijd voorzien van de laatste updates.

Joomla! Update Garantie (JUG)

Het uitvoeren van deze updates vereist een vaste routine. De meeste van jullie houden zich hier niet dagelijks mee bezig en je moet dat ook niet willen, want de tijd die je aan het uitvoeren van updates besteed, kunt je jezelf niet inzetten voor je eigen werk. Veel van onze klanten hebben aan ons gevraagd of wij deze verantwoording van ze over willen nemen. Dat doen wij graag, want de veiligheid van jouw Joomla! website is een belangrijk aspect. Dit is de reden dat we voor jullie Joomla! Update Garantie in het leven hebben geroepen.

Met onze Joomla! Update Garantie worden structureel de nieuwe beschikbare updates voor je website geïnstalleerd. Dit zijn de updates van Joomla! zelf en de beschikbare updates van geïnstalleerde plugins in je website.

Wij kunnen u deze dienst heel goedkoop aanbieden, voorwaarde is wel dat uw website door ons gehost en ontwikkeld moet zijn dit in verband met de aanschaf van de modules plugins en eventuele templates die gedaan zijn om uw website te ontwikkelen